Drumnight 2016

DRUMNIGHT 2016    

De Slagwerkgroep van Fanfare St. Cornelius organiseert weer een geweldige slagwerkavond.
Aangevuld met een blazers en gitaren zal dit weer een spetterende avond worden, zoals velen die zich nog uit 2012 zullen herinneren.

Slagwerkgroep Vortum Mullem presenteert: “Drumnight 2016”

Het draaiboek is up-to-date, de zaal is al gereserveerd en ook de muzikanten van het combo hebben weer enthousiast hun toezegging gedaan.
Kortom, de voorbereidingen voor Drumnight 2016 zijn in volle gang.
Op zaterdag 21 mei 2016 wordt Zaal Concordia in Vierlingsbeek weer voor één dag het domein van de slagwerkgroep van Fanfare Sint Cornelius uit Vortum Mullem en zullen veel percussie-, slagwerk- en drumliefhebbers hun weg naar deze feesttempel weten te vinden.
Op die avond vindt namelijk voor de 2e keer Drumnight plaats: een avondvullende show met spektakel, zang, dans, combo, blazers en vanzelfsprekend heel veel slagwerk.
Na het overweldigende succes van de eerste show in 2012, die toen ter gelegenheid van het 12,5 jarig bestaan van de slagwerkgroep werd georganiseerd, zijn de leden alweer enkele maanden druk bezig met de voorbereidingen voor deze compleet nieuwe show.
En voor wie deze (6) percussionisten van slagwerkgroep Vortum Mullem een beetje kent, zal het duidelijk zijn dat het ook dit keer weer geen doorsnee avond gaat worden.
Zij zijn namelijk niet zo van het traditionele slagwerk, maar proberen juist altijd buiten de gebaande paden te treden.
En dat zal ook dit keer ongetwijfeld weer resulteren in een afwisselende, wervelende en professionele show.
Het is aan te raden om deze avond alvast in uw agenda te reserveren.
Kaarten voor de avond zijn vanaf maart 2016 te koop. De ontwikkelingen zijn te volgen op facebook: www.facebook.com/swgvortum .
 

Drumnight 2016
Drumnight 2016
De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: