Drumnight 3.0 2023

Slagwerkgroep Vortum-Mullem presenteert: “ Drumnight 3.0” 
Het draaiboek is up-to-date, de zaal is gereserveerd en ook de muzikanten hebben weer enthousiast hun toezegging gedaan. Kortom: de voorbereidingen op Drumnight 2023 zijn in volle gang.

Op zaterdag 21 oktober en zondag 22 oktober 2023 wordt MFA Knillus in Vortum-Mullem voor 2 dagen het domein van de slagwerkgroep van Koninklijke Fanfare Sint Cornelius uit Vortum-Mullem. Op beide dagen zullen ongetwijfeld veel percussie-, slagwerk - en drumliefhebbers hun weg naar deze feesttenten weten te vinden. Op deze dagen vindt namelijk voor de 3e keer ‘ Drumnight’ plaats: een avondvullende show met spektakel, zang, dans en vanzelfsprekend heel veel slagwerk.

Na het overweldigende succes van de eerdere uitverkochte shows in 2012 en 2016, zijn de leden van de slagwerkgroep alweer enkele maanden druk bezig met de voorbereidingen voor deze compleet nieuwe show. En voor wie deze percussionisten van slagwerkgroep Vortum-Mullem een beetje kent, zal het duidelijk zijn dat het ook dit keer weer geen doorsnee avond gaat worden. De slagwerkers zijn namelijk niet zo van het traditionele slagwerk, maar proberen altijd een beetje buiten de lijntjes te kleuren. En dat zal ook dit keer ongetwijfeld weer resulteren in een afwisselende, wervelende en professionele show. Het is daarom voor iedere muziekliefhebber aan te raden om deze data alvast in de agenda te reserveren!

Kaarten voor de avond zijn vanaf juli 2023 te koop. De ontwikkelingen zijn te volgen op Facebook: www.Facebook.com/swgvortum en instagram @sg_v_m

Tickets zijn verkrijgbaar via www.drumnight.nl

Drumnight 3.0 2023
Drumnight 3.0 2023
De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: