Laatste repetitie en "Goed toeven aan de Oever"

Publicatiedatum: Zaterdag 16 juli 2022

De temperaturen lopen op en de vakantie staat weer voor de deur. Koninklijke Fanfare St. Cornelius maakt zich op voor de seizoen afsluiting. Traditiegetrouw geven alle onderdelen van de vereniging een klein optreden tijdens de laatste repetitie voor de zomervakantie. Ook worden de behaalde diploma’s aan de geslaagden uitgereikt. Naast het fanfareorkest, opleidingsorkest en jeugdslagwerkgroep zullen ook de blokfluiters laten horen wat zij geleerd hebben van hun lerares Marjan Versteegen. Marjan geeft al ruim 20 jaar blokfluitles en heeft in die tijd vele kinderen hun eerste noten leren lezen. Nu heeft zij aangegeven dat zij stopt met het geven van blokfluitles. Natuurlijk staan wij hier ook even bij stil.

Voor het Fanfareorkest en de slagwerkgroep is het muzikale seizoen nog niet ten einde. Zij zullen het weekend van 23 en 24 juli nog enkele optredens verzorgen. Zaterdag 23 juli gaat de vereniging per bus naar de Floriade in Almere, om daar een concert te geven. Zondag 24 juli zal er een gezellig zomerconcert plaatsvinden: “Goed toeven aan de oever”, bij de pont naar Afferden, aan het einde van de Veerweg om precies te zijn. Vanaf 12.00 u zullen Fanfare, Slagwerkgroep en als speciale gasten VGTumult en ook de Joekels uit Boxmeer optredens verzorgen. Natuurlijk wordt er aan de inwendige mens gedacht in de vorm van een drankje. Let wel: Deze gelegenheid is Cash only.

Hopelijk zien we jullie allen a.s. donderdag 21 juli vanaf 19.00u bij MFA Knillus en natuurlijk tijdens het zomerconcert Goed toeven aan de Oever bij het Veer zondag 24 juli vanaf 12.00u

Geplaatst door: Saskia Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: