P.P.P.P.P.P. update

Publicatiedatum: Zaterdag 24 oktober 2015
TON VAN MIL EN MARK CREMERS UIT ELKAAR

(van onze verslaggever)
VORTUM-MULLEM. Een echte verrassing was het eigenlijk niet, maar toch kwam het gister hard aan.
Op een belegde persconferentie in ’t gemeenschapshuus,  kondigde Ton van Mil aan dat er een einde komt aan de jaren lange samenwerking met Mark Cremers.
In herkenbare, eigenzinnige, bewoordingen legde hij uit dat het tijd werd voor wat nieuws en het tijd werd een nieuwe koers te gaan varen.
Ingewijde zeggen dat hij bang is dat Mark dit jaar wel eens ECHT de nieuwe prins gaat worden en dat Ton dan de poule zou winnen.
Iets wat hij verafschuwt.
Volgens Mark is het zeker jammer dat hij nu net dit jaar niet meer gebruik kan maken van Ton, omdat hij verschrikkelijk graag het bord met de NR 1 in zijn tuin zou willen hebben.
Maar niks is onmoglijk en hij kondigde dan ook een aan om er alles aan te doen om toch in de top 3 te eindigen. Grote vraag bleef echter wie dan de nieuwe protoge van Ton van Mil zou worden.
We hoefden niet lang te wachten, want op het podium achter het bekende rode doek stond de nieuwe vertrouweling al klaar en kwam met een grote grijns achter het doek te voorschijn.
Niemand minder dan Guus van Bree zal het komend jaar ge(mis)bruikt worden in de poule.
En meteen met resultaat, want op dit moment staat hij ruim boven aan in de peilingen.
Guus liet weten vereerd te zijn met deze nieuwe job en zal vol goede moed het nieuwe Poule seizoen ingaan.
De eerste aanwijzingen zijn inmiddels de deur uit. Aanmelden kan nog steeds op tel. Nr 0623950859. Kosten zijn 50 cent, poulen per prins 1 euro.
WORDT VERVOLGD…..

 

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: