Sjaak van Bree favoriet in P.P.P.P.P.P.

Publicatiedatum: Zaterdag 29 oktober 2016
SJAAK VAN BREE MAAKT FAVORIETE ROL MEER DAN WAAR.
 
(van onze verslaggever)
VORTUM-MULLEM. Mocht er nog iemand zijn geweest die dacht dat de 10e editie van de Pakhuus Peeters Prestigeuze Plekkers Prinsen Poule spannend zou worden dan is dat gisteravond tijdens de eerste poule avond ten gronde gericht.
Sjaak van bree kwam, zag en overwon, en greep met grote overmacht de koppositie in de populaire poule.
In navolging van vader Arie, die de 34e prins was en broer Theo die als 45e prins de scepter mocht zwaaien, kan het niet anders, dan dat Sjaak de 56e  prins  en dus de bijzondere familie traditie voort zet om als prins na een jubileum te voorschijn te komen.
Aan het einde van vorig seizoen stond de teller al op 15 en gisteren liep de teller vlug op, om pas te stoppen op 22.
Mark Cremers met 6 en Herold van Gaal met 4 bleven met grote achterstand achter, een achterstand die nu al onoverbrugbaar lijkt.
Sjaak blijft er echter erg nuchter onder en geniet ondertussen met volle teugen (bier).
“hier heb ik al die jaren op gewacht, en nu is het dan zover, een knappe vent die mij van die nr 1 positie afhaalt”.
Om vervolgens nog eens 10 euro op zich zelf te poule. Verder viel op dat de vrouwen tot op heden nog geen rol kunnen spelen.
Waar Maria Ebben vorig jaar nog mocht dromen van de winst, door een week lang op  1 staan, nu werd er nog geen stem uitgebracht op het vrouwelijke geslacht
Tot ongenoegen van Sjeela j. die met een subtiele poging probeerde om een deel van het bestuur op andere gedachten te brengen, maar het bier en de borrelhapjes die zij thuis aanbood, kondenhet bestuur niet op andere gedachten brengen.
Nog niet.
WORDT VERVOLGT
.

 

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: