P. P.P.P.P.P.

Publicatiedatum: Zaterdag 12 november 2016
Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen
 Poule Pieten Problematiek  
      

(van onze verslaggever)
VORTUM-MULLEM.   Zo zeker dan dat Hillary Clinton de eerste vrouwelijke Amerikaanse president in de geschiedenis zou worden, zo zeker was het ook dat Sjaak van Bree dit jaar de PPPPPP zou winnen en in de  voetsporen van zijn vader en broer zou treden.
Maar de wegen van de PPPPPP zijn ondoorgrondelijk zoals dit jaar maar weer is gebleken. Vorige week werd hij nog van de troon gestoten door een iet wat jaloers John Ebben, die zich vorige week met roddel en achterklap naar de eerste plaats dirigeerde.
Iedereen was dan ook benieuwd of Sjaak zich van dit echec kon herstellen.
Maar wat schetste ieders verbazing.
Het was juist John die de hele avond de lijst aanvoerde en elk uur dichter bij zijn uiteindelijk doel leek te komen: Nummer 1 in de lijst der lijsten.
Maar had  Hillary Clinton de pech dat er een week voor de verkiezingen een FBI onderzoek naar haar foute e mails  kwam, wat  haar vermoedelijk de kop kosten.
De vortumse Trump had de pech dat net 2 dagen voor, wat zijn glorieuze triomf moest worden ,het, jawel:” Sinterklaas journaal” begon.
Afgelopen dinsdag werd er in het sinterklaas journaal de “witte piet” geïntroduceerd en het is deze piet die John de zwarte piet toeschoof.
Met een:” als er een witte piet bij het sinterklaas journaal kumt, dan kumt der een zwarte Prins(es) bij de Plekkers”.
En zo word Sjeela, een echte plekker in hart en nieren, de eerste negroïde vrouw die op de felbegeerde eerste plaats bij  populaire poule.
Iets waar ze in het verre Amerika alleen van kunnen dromen.
Zo ging de (voor nu aangepaste) Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule Prinsen Platen Piet, met het bord nr 1 naar de hei.
Of ze er lang van kan genieten is nog maar de vraag.
Het verschil met John Ebben is slechts enkele stemmen en er kan nog tot vanmiddag 12.00 uur gestemd worden.
Of ze  ook prinses wordt blijft nog even gissen, dat weten we vanavond pas rond 23.11.
 

 

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: