PPPPPP (Deel 2)

Publicatiedatum: Dinsdag 29 oktober 2019
1e Promotie rit Pakhuus Peeters PPPP groot succes       
   
(Door onze verslaggever)
VORTUM-MULLEM.  Al jaren is de het bedrijf Pakhuus Peeters bekend als de sponsor van de Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule.
Precies 10 jaar geleden werd de naam van het landbouw en tuingereedschap concern voor het eerst verbonden aan de PPPP.
Een Prachtig jubileum en dit was dan ook de reden dat enkele bestuursleden van de PPPPPP, Peter, Marco en Sander het plan op vatten om een heuse Promotie rit te organiseren en zo de naamsbekendheid van Pakhuus Peeters te vergroten.
Vrijdag morgen vroeg werd er vanuit Vortum-Mullem vertrokken met de tractors van de sponsor.
De bedoeling was om in ieder dorp zo veel mogelijk trekkers aan te laten sluiten en mee te laten rijden.
De zgn. Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule Promotie Polonaise.
In Sambeek was het direct raak.
Bij loonbedrijf Jakobs sloten meteen 19 trekkers aan, en toen ook ander kerkdorpen aansloten, bleek al gauw dat deze Promotie rit een heus succes bleek te zijn.
De tocht eindigde uiteindelijk bij het Provincie huis van Brabant in Den Bosch waar de dag werd afgesloten met 2000 andere fans van de PPPPPP.
Even leek de stemming nog om te slaan, toen de Politie eisten om ook in de naam van de PPPPPP te komen, zij beginnen tenslotte ook met een P, maar gelukkig waren er genoeg boeren om de Politie in bedwang te houden.
Met de belofte dat de volgende keer alle politie motoren werden uitgerust met de sticker: ik rem niet voor Planten, was de rust weder gekeerd en kon men tevreden huiswaarts keren.
Dit alles was dan ook de reden dat de eerste Poule avond erg rustig verliep.
De Toon werd pas gezet, of liever gezegd,  toen Toon had ingezet, kwam de avond een beetje los en was de uitslag als volgt. 1 Harald van Gaal
                         2 Sjaak van Bree
                         3 Piet Winkelmolen

Komende donderdag kan er weer worden gepould. De inzet telt dan voor 3x mee. Ook zal deze week de eerste hint verschijnen

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: