Concert Nieuws Fanfare St Cornelius

Publicatiedatum: Maandag 11 november 2019
Inmiddels zijn alle muzikanten alweer enkele weken aan het repeteren voor de concerten die op het programma staan. Zo speelt Fanfare st Cornelius as zaterdag 16 November een uitwisselingsconcert met Muziekvereniging Excelsior uit Oploo. Dit concert zal om 20.00u beginnen in De Oude heerlijkheid te Oploo. Naast Fanfare st Conelius en muziekvereniging Excelsior, zal ook onze slagwerkgroep enkele nummers ten gehoren brengen. Fanfare st Cornelius zal enkele nieuwe werken ten gehore brengen te weten: "Gate 11" en "Eloise"

Zoals elk jaar zal Fanfare st Cornelius ook dit jaar weer haar medewerking verlenen tijdens de intocht van onze goedheiligman in Vortum-Mullem. Rond 11.00u zal Sinterklaas met zijn pieten aankomen bij het schoolplein. De Fanfare zal hiervoor een korte ronde marcheren waarbij verschillende Sinterklaasliedjes ten gehoren gebracht zullen worden.

Na dit muzikale weekend gaat alle aandacht weer vooruit naar het jaarlijkse Nieuwjaarsconcert. Dit jaar zal dit plaats vinden op zaterdag 4 januari (alvast voor de agenda). MFA Knillus zal omgetoverd worden in een waar Songfestival Walhalla. Over de precieze invulling van deze avond komen wij graag een later moment uitgebreid op terug. Om alvast een tipje van de sluier te lichten, zal tijdens deze avond de nieuwe Bas Trombone getoond worden die Fanfare st Cornelius mede dankzij de leden van de Rabobank heeft kunnen aanschaffen. Dankzij deze leden heeft Fanfare st Cornelius bij de Clubkasactie maar liefst €1015.00 mogen ontvangen. Nogmaals heel erg bedankt voor uw stem!

Geplaatst door: Saskia Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: