Uitwisselingsconcert EMM Heijen

Publicatiedatum: Zaterdag 25 september 2021

Kunnen jullie het je nog herinneren? 4 januari 2020? Het nieuwjaarsconcert? Dat was alweer de laatste keer dat wij als Fanfare st Cornelius een concert ten gehore hebben mogen brengen. Toen wist niemand dat enkele maanden later de wereld op z’n kop zou staan en niemand had voor mogelijk kunnen houden dat het zo’n 1,5 jáár later zou zijn alvorens wij als fanfare weer een optreden zouden kunnen verzorgen. Inmiddels ziet het er toch naar uit dat het eindelijk weer mag. De versoepelingen zorgen ervoor dat er weer meer mogelijk is en daarom zijn wij blij om onze muzikale klanken weer ten gehore te mogen brengen.
Wij zullen dit doen op 9 oktober as door middel van een uitwisselingsconcert met Fanfare Eendracht Maakt Macht uit Heijen. Niet alleen beide Fanfare’s zullen hun muziekstukken ten gehore brengen, van beide verenigingen zullen ook de slagwerkgroepen de ruimte vullen met hun ritmische drums.Daarnaast zijn wij als fanfare ook trots om te kunnen vertellen dat Thijs Willems aan de muziekschool aan het studeren is voor zijn D diploma. Een onderdeel hiervan is het ten gehore brengen van een solistisch muziekstuk onder begeleiding van het Fanfare orkest. Op deze avond zal Thijs het nummer Cavantine ten gehore brengen.
 
Kortom een zeer afwisselend muzikaal programma.
 
Graag zien we u allen op zaterdag 9 oktober in MFA Knillus te Vortum-Mullem. Vanaf 19.00u zal de zaal open zijn.

In navolging van de huidige coronamaatregelen zal er bij binnenkomst
om een geldige QR code in combinatie met legitimatiebewijs worden gevraagd.

Geplaatst door: Saskia Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: