PPPPP vervolg

Publicatiedatum: Vrijdag 05 november 2021
Harald van Gaal ook na 3e Poule avond koploper
(van onze verslaggever)
 
VORTUM-MULLEM. de aanwijzingen die afgelopen week in grote getalen rond gestrooid werden, hebben niet tot hele grote verschuivingen geleid. Harald van Gaal blijft dan ook de grote kanshebber om, volgens de Vortumse Poulers, komend jaar de scepter over het Plekkersriek te zwaaien. Waren het niet dat die nog steeds op de voet gevolgd wordt door Marco Hermans. De Bas blazer van VG Tumult blijft heel aardig in het spoor van Harald van Gaal. Nummer 3 in het rijtje en voor het eerst in de top 3 is Guido Stevens. Waar Guido het de eerste twee avonden moeilijk had om mee te komen, zo makkelijk ging het gisteren. In 3 uurkes tijd van onder in de middenmoot naar een top 3 klassering is uitermate knap en Guido mag zich dan ook met recht tot winnaar van de 3e poule avond genoemd worden.
Of dit genoeg is, moeten we nog maar afwachten. Komende zaterdag zal er nog flink ingezet kunnen worden. Voor de gene die nog geen keuze hebben kunnen maken. Er zijn komende zaterdag nog enkele aanwijzingen te verkrijgen in de Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule Prik Poal. Grote kans dat dit nieuwe spel element nog de hele poule op de kop gaat zetten, we zullen het zaterdag avond zien. Tot dan………

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: