PPPPPP Finale

Publicatiedatum: Woensdag 10 november 2021
Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule laatste carnavals bal??

(van onze verslaggever)
PLEKKERSRIEK. Is de Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule Prijzen Parade, komende donderdag in KNILLUS het laatste carnavals evenement van deze carnaval, het zou zo maar eens kunnen. Bij het ter perse gaan van dit stuk, bleek dat zelfs het 11e van de 11e in lôon niet langer houdbaar bleek en dat terwijl scheidend Burgemeester van Soest daags daar voor nog anders praten. Het zou een jammerlijk einde zijn van een carnaval seizoen wat zo veel belovend begon. Afgelopen zaterdag avond kwam niemand minder dan Prins Luuk van Bree, hakkend tevoorschijn als de nieuwe heerser van de Plekkers. Samen met zijn prinses Joyce en adje Guus van Bree 2.0  zullen zij hopelijk dit jaar een prachtige carnaval te gemoed gaan. De grote vraag van de avond blijft voor alle Plekkers en Plekkerinnekes dan toch weer: Heb ik um gepould. En jawel hoor. Zeven gelukkige Plekkers mogen komende donderdag de pot gaan verdelen. De pot die overigens naar record hoogte steeg en dit alles had te maken met het nieuwe spelelement: de Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule Pvc Prik Poal. Zes ballonnen met daarin aanwijzingen over de nieuwe prins konden per opbod worden verkocht, de eerste ging naar Frans Broeder, die, zo bleek later, veel geleerd had van de eerst Poule winst jaren terug, waar die 18 euro won, een rondje gaf en er 50 kwijt was, nu hield die wijselijk zijn mond en poulde direct op een Prins, ter vergeefs overigens. De andere 3 ballonnen gingen naar Plek 11 en naar de Mevrouw van  de Pakhuus Peeters Prestigieuze Plekkers Prinsen Poule Pinten Persoon.
De laatste 2 ballonnen werden uiteindelijk een hete strijd tussen Plek 11 en de raad van 5 met Prins van de keienschieters. Uiteindelijk waren het de keienschieters die voor 60 euro de laatste aanwijzingen weg pakten. Ook weer zonder resultaat.
Dit resulteerde uiteindelijk in een bedrag die eindigde op het record bedrag van 332.85. Komende donderdag zal de prijs worden uitgereikt door Prins Luuk 1. Saskia Broeder, Sjeela Jansen, Marcel Hermens, Maria Ebben, Marian Jakobs, Marco Hermans en Mariek van Bree, zijn de gelukkige winnaar. Maar de echte winnaar van de avond was natuurlijk Harald van Gaal die na twee jaar afwezigheid gewoon weer eindigde waar die thuis hoort, namelijk nummer 1 van de Poule. Gefeliciteerd…..
Komende donderdag vanaf 21.30 zal de prijsuitreiking beginnen, iedereen die een bijdrage geleverd heeft aan deze poule is van harte welkom. Er zal voor een hapje een drankje gezorgd worden en natuurlijk zal de traditionele schaal met gevulde eieren weer rond gaan.
We moeten ons natuurlijk ook aan de Corona regels houden, dus om 0.00 uur gaan we sluiten en de QR CODE wordt bij de ingang gecheckt
Graag tot donderdag….

Geplaatst door: Frans Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: