Uitslag Rabobank Clubkasactie bekend

Publicatiedatum: Dinsdag 16 november 2021

De afgelopen periode kon er door de leden van de Rabobank weer volop gestemd worden op ieders favoriete club om zo de clubkas te spekken. Ook Fanfare st Cornelius doet graag mee met deze actie. Het doel van de actie dit jaar was nieuwe instrumenten voor de slagwerkgroep.

Waar een blaasmuzikant over het algemeen slechts 1 instrument bespeeld, is dit voor een drummer heel anders. Zij laten hun ritmische vaardigheden op allerhande instrumenten zien. Dit is vaak ook te zien in de optredens die zij verzorgen. Om hier weer nieuwe instrumenten aan toe te voegen, heeft Fanfare st Cornelius de instrumenten voor de slagwerkgroep dit jaar aangedragen als doel voor de Rabobank clubkasactie.
 
Inmiddels zijn de stemmen die Fanfare st Cornelius heeft gekregen geteld en deze stemmen zijn het zeer mooie bedrag van €520.89 waard.
Hiervoor kan de slagwerkgroep weer een spetterend nieuw optreden verzorgen met hun nieuwe instrumenten.
 
Namens Fanfare st Cornelius en natuurlijk de leden van Slagwerkgroep bedanken wij alle Rabobank leden die op ons hebben gestemd.

Geplaatst door: Saskia Broeder

Terug naar nieuwsoverzicht

De Dorpsraad Vortum-Mullem dankt onderstaande sponsoren: